Aan de slag Roland Boukeman rollen cochin aanpak gerealiseerd items contact
2b consult
Telefoon
00 31 6 539 248 57

"Hoe lastiger de opdracht, des te leuker vind ik 't"

Roland Boukema:
eigenzinnige processen-weer-op-gang-helper

Roland kwam er in z'n groei als professional en mens achter dat zijn kracht ligt in het sturen van beweging (d.w.z. meters maken). Zie hem als stuurman. Hij helpt een schip in in de richting die de kapitein (u als opdrachtgever) heeft bepaald. Door ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek doen waar ze het beste in zijn, en dat met de juiste middelen. Dit noemt hij samen-werken voor de klant en zo t.b.v. het resultaat van de onderneming. Dit werk doet hij sinds 1980 in zeer verschillende omgevingen: van verzekeraar tot IT-bedrijf en van benzinegroothandel tot woningcorporatie. En rond een veelheid van thema's: van product- naar klantoriëntatie, van bedrijfseconomisch onderzoek naar business intelligence.

Organisaties helpen hun geloofwaardigheid weer te heroveren
Hij voelt zich het beste thuis in opdrachten waar veel op het spel staat, met flink wat druk op de ketel in tijd, geld, vertrouwen en reputatie. Samen toewerken naar hernieuwd vertrouwen bij de mensen zelf én bij uw klanten: want relaties die zien dat u uw beloften steeds weer inlost, die blijven.

Roland is oprichter en eigenaar van 2b consult. Collega's die vanuit een zelfde visie en inzet werken, zijn beschikbaar om mee te werken aan grote opdrachten of voor bijdragen aan specialistische onderdelen.

2b consult - Roland Boukema
management consultancy - resultaatgerichte ondersteuning - overdracht